Hvorfor reise på Ung retrett?

Hvorfor reise på Ung retrett?

Stillhet og liv. Vakker natur og sommer. God tid til meditasjon og samtaler. Ro og rastløshet.

Ung retrett på Lundsholm i august gir deg anledning til å fordype deg i din meditasjons- forståelse samtidig som du kan kjenne vinden i håret på syk- keltur, kjøle deg ned i innsjøen, spille volleyball og kubb, gå tur, sykle, eller løpe. Dette er re- tretten for studenter og unge.

Ung retrett passer for alle mellom 17 og 35 år, enten du er student eller jobber. Retretten er tilrettelagt for deg som reiser på meditasjonsretrett for første gang. Hvorfor dra på denne retretten? Hør hva tidligere deltakere sier om kurset.

To ledige plasser i kollektivet i Oslo (fra august 2014)

Dette er en ”en gang i livet" mulighet til å bo sammen med andre unge mennesker som paktiserer Acem - meditasjon. Villaen har fungert som kollektiv siden 1990 og over 50 personer har opp igjennom årene utforsket en meditativ livsstil i dette huset. Det er totalt ni rom, akkurat nå er to av dem ledige.  Du har dermed en mulighet til å sikre deg en plass. Send en sms til Jonas på tlf: 99441004 hvis du er interessert og/eller les mer her.

Acem-meditasjon

Acem-meditasjon er en enkel teknikk som alle kan lære. Viktige resultater er avspenning, mindre stress, mere energi og personlig utvikling.

Les mer: