Støtt Acem

Acems hovedmålsetning er å stimulere til menneskelig vekst først og fremst gjennom Acem-meditasjon, men også gjennom yoga, gruppepsykologi og kulturaktiviteter. Acem er en frivillig organisasjon. Vårt arbeid består hovedsakelig i å arrangere kurs og retretter, men aktiviteten rommer også debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samtidsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Product type
Donation
Product language
Norwegian
Price
€500.00

Ditt bidrag vil bidra til at Acem kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som stimulerer til menneskelig vekst på en ikke-dogmatisk måte.

Takk for at du støtter Acem!

Du kan øke støttebeløpet i handlekurven ved å angi et større antall donasjoner.

Du kan også bruke vår donasjonskonto 6026.05.04021

Godkjent organisasjon for fradragsberettigede bidrag

Acem Senior er godkjent av Skattedirektoratet som en frivillig organisasjon som kan motta bidrag med fradragsrett etter skatteloven § 6-50. For å kvalifisere til fradragsrett må bidraget være minst kr 500, maksimum kr 25 000. Man behøver ikke være medlem for å yte fradragsberettiget bidrag.

Både enkeltpersoner og selskaper kan yte bidrag. Konto for eventuelle bidrag er 6017.05.13579, Acem Senior, Postboks 2559, 0202 Oslo.  Fradragsrett forutsetter at det oppgis givers navn, fødsels- og personnummer (organisasjonssummer for selskaper), samt givers fullstendige adresse, når gaven gis. 

Keywords: bidrag | donasjoner