Helgeretrett med meditasjon og yoga på Mjuklia, Berkåk. Mulig å lære Acem-meditasjon!

Course type: Weekend Retreats

En helg som virkelig fornyer og inspirerer. Ro og fordypelse. Mulighet for å meditere opp til tre-fire timer på enerom. Få ut tretthet og slitenhet. Stramme muskler løsner og jagende tanker stilner. Uklare temaer kan finne ord.

Er du interessert i å lære Acem-meditasjon på denne helgen? Send mail til acem.trondheim@acem.no for informasjon.

Weekend Retreats

Course facts

Price
Course starts
Friday 02 December 2016, 17:00
Course ends
Sunday 04 December 2016, 17:00
Location

Finished

Mange synes en helgeretrett er som en miniferie fordi den gir svært god rekreasjon. Lengre meditasjoner flere dager etter hverandre bidrar også til bedre grep om meditasjonsutførelsen, med påfølgende økt utbytte i hverdagen etterpå. Har du ikke prøvd lengre meditasjoner før, gir helgeretretten god anledning til en første utforskning av hvordan meditasjonsprosessen kan intensiveres.

Dette kurset inneholder dessuten mer yogainstruksjon enn tidligere helgekurs i Trondheim, med meditativ yoga hvor rolige og gode puste- og strekkøvelser står i fokus. Kombinasjonen av meditasjon og yoga bidrar til større bevissthet om hvordan kropp og sinn spiller sammen. Den meditative prosessen forsterkes, og det blir tydeligere hvordan kroppslige og mentale spenninger henger sammen. Kurset krever ingen forkunnskaper ut over at du har lært Acem-meditasjon.

Mjuklia ligger på Berkåk i et rolig skogsterreng med gode muligheter for turgåing. Programmet gir rikelig rom for lange meditasjoner, yoga, veiledning i grupper, innlegg om meditasjon, sosialt samvær og turgåing.

 

The course is arranged by Acem Trondheim

| More

Information

Kursavgiften inkluderer kursaktivitetene, overnatting på enkeltrom og full pensjon. Det serveres velsmakende vegetarmat. Avreise fra Acem-huset kl 17:00. Påmelding til acem.trondheim@acem.no innen 18. november. Ved påmelding bes du gi beskjed om du har bil med plass til ekstra passasjerer, eller om du trenger skyss. De som kjører sammen, spleiser på reiseutgiftene.

Instructors

Øyvind Ellingsen

Acem Meditation Initiator. MD, PhD, Professor of Cellular Cardiology, Norwegian University of Science and Technology.


Arne Brataas

Professor of Physics, Instructor in Acem.