Fordypelsesretrett

Course type: Deepening Retreats

A deepening retreat offers the possibility to experience the full effect of Acem Meditation, leading to essential changes in your meditative process and in everyday life.

Halvorsbøle

Course facts

Price
Course starts
Saturday 05 January 2013, 17:00
Course ends
Sunday 13 January 2013, 14:00
Location
Course number
V13501

Finished

Det nye året har akkurat startet og du er full av ønsker, drømmer og nyttårsforsetter for 2013. Da er det perfekt å unne seg en god dose lange meditasjoner på Acems retrettssted ved Randsfjorden, Halvorsbøle. Fra 5. til 13. januar inviterer Acem Ung til en ukes fordypelsesretrett, der tidspunkt er spesielt tilrettelagt for studenter som ikke har startet semesteret ennå.

På en fordypelsesretrett får du prøve meditasjoner fra 6 timer og oppover. Du har god tid og tar med deg ledigheten i nye deler av deg selv. Ute er det kaldt og dagene er korte. Stillhetsperioden avsluttes med yoga som gjør godt for kropp og sjel.

I veiledningsgruppen drøfter du erfaringene fra meditasjonen og får ny innsikt. Du blir kjent med andre mediterende og på kvelden går du tur i lys av stjernene på knakende snø. 

Fordypelsesretrett passer for deg som er nysgjerrig på lengre meditasjoner og ønsker å ta et steg videre i den meditative prosessen. Forutsetningene for å delta på fordypelsesuken er at du mediterer regelmessig og har vært på minst en vanlig ukesretrett. Retretten ledes av Rolf Brandrud og Christopher Grøndahl.

Mediterende i alle aldre er velkomne!

 

The course is arranged by Acem Student Group

| More

Instructors

Rolf Brandrud

Acem Meditation Initiator, 30 years background as journalist and editor in Norway’s national public service broadcaster NRK


Christopher Grøndahl

Acem Meditation Initiator. Novelist and Screenwriter.