Den perfekte pause efter arbejde

Videnskabeligt dokumenterede resultater

Mange kurser hvert semester

Acem Meditation - kreativ avspänning - för dig som vill lära

Acem Meditation är en enkel teknik som alla kan lära sig. Vanliga resultat är avspänning, mindre stress, ökad energi och kreativitet, liksom personlig utveckling. Här finns aktuella datum för nybörjarkurser och föredrag om meditation och forskning.

Läs om Acem och Acem Meditation också på the Meditation Blog och se videor.

Drop-in-Yoga finns i Stockholm, torsdagar 22.1-30.4, på Drottninggatan 85, kl. 18.30-20.00. Klippkort köps på plats, 600 kr för 4 ggr. Drop-in-Yoga i Uppsala finns på Odensgatan 16, tisdagar 27.1-31.3, samma tider. Yoga Retreat hålls på Lundsholm, Värmland, 4-11 juli.

Nyheter från Acem - prenumerera på meditationsnyheter!

------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------

Föredrag - nya forskningsrön om meditation

Måndag 26.1 2015 kl 18.30-19.30 på Odensgatan 16 i Uppsala och på Drottninggatan 85, 2tr (T-bana Rådmansgatan) Stockholm. Se aktuella datum för nybörjarkurser och föredrag om meditation och forskning.

Varmt välkomna! Fritt inträde!

Meditationsteknik med psykologisk förståelse

Acem Meditation är en modern meditationsteknik med inslag av mindfulness (medveten närvaro och acceptans). Du får ett verktyg för avspänning och personlig utveckling. Metoden är utvecklad i Norge av läkare och psykologer.

Kursverksamhet finns i bl a Danmark, Nederländerna, Tyskland, Spanien, Storbritannien, USA, Kanada, Indien och Taiwan. I Sverige hålls kurser i Stockholm, Uppsala, Umeå, Sundsvall, Arvika/Lundsholm och Göteborg.

Kurser

Acem erbjuder olika kurskoncept, se Kurser ovan. För kursdatum och anmälan, se Kalender i menyraden.

Företag

Är ditt företag/organisation intresserat av yoga eller meditation? Acem har alternativ: Kroppsmeditation, Acem Meditation och kontorsyoga. Vi kan skräddarsy en kurs för just din organisation eller ditt företag, t.ex. en kombination av meditation och yoga, med föredrag om stresshantering och om forskning på meditation och dess hälsoeffekter. Se länken Företag ovan.