Acem Meditation International

Seminar med Are Holen

Course type: Guidance seminar

A guidance seminar is a good opportunity for exploring and expanding your understanding of meditation and your meditating skills. The seminar usually starts with group meditation, followed by a plenary Q&A session related to participants' meditation experience.

Finished

Course facts

Price
Visit local site for price in local currency
Date
Tuesday 22 January 2013
Time
7:30 pm - 10:00 pm
Location
Kochsvej 26, Frederiksberg

Acems internationale leder holder et foredrag med titlen:

Langmeditation og process - nogle dybdepsykologiske aspekter af Acem-meditation

Are Holen er en efterspurgt foredragsholder som Nordens førende ekspert i meditation. Han er professor i psykiatri ved univeristetet i Trondhjem i Norge. Are Holen forsker i Katastrofepsykiatri og hans kompetence benyttes i international sammenhæng. Bl.a. vidnede han i forbindelse med Utøya-masakren i 2011 i Norge og bidrog med de-briefing efter terrorangrebet i New York i 2001. Are Holen er leder af Acem International, som på verdensplan har lært >100.000 at meditere.

 

På seminaret holder Are Holen et foredrag, som er åbent for alle, der har lært Acem meditation. Bagefter er der diskussion og servering af the, kiks og frugt. Der er mulighed for at komme kl. 18.30 til fællesmeditation før mødet. Selve mødet har en entre på kr. 50. Tilmelding er ikke nødvendig, men kan ske til acem@acem.dk.

 

Tip a friend about the event

The course is arranged by Acem Danmark

| More

Instructors

Are Holen

International Head and founder of Acem. Psychologist and physician by profession.