Acem Meditation International

Seminar: Aktualisering - velsignelse eller forbandelse?

Course type: 座談

Spændende seminar med Ole Gjems-Onstad om aktualiseringens rolle.

Program:

19.00-19.45: Mulighed for meditation

20.00-21.30: Seminar

Finished

Course facts

Price
Visit local site for price in local currency
Date
Thursday 06 November 2014
Time
7:00 pm - 9:30 pm
Location
Kochsvej 26, Frederiksberg

Seminaret handler om aktualisering - et nøglefænomen i Acems meditationspsykologi og udøveres meditationsprocesser. Aktualisering i meditation kan fungere som en slags psykologisk genvej til indsigt. Man får et nyt udgangspunkt for at forstå sine karaktertræk og typiske handlingsmønstre indefra.

Acems meditationspsykologi er nok det eneste eksempel på, at der gribes fat i udfordringerne ved meditativ aktualisering. Det, som andre meditationsretninger undgår, bruger Acem.

Seminaret kommer med eksempler på aktualisering, som mange vil kunne genkende sig selv i. For at gøre fænomenet mere forståeligt diskuteres også, hvordan aktualiseringsprosesser kunne have vist sig for nogle berømtheder, som vi alle har et forhold til. Fænomenet forsøges illustreret i relation til en iværksætter (Steve Jobs), en politiker (Nicolas Sarkozy) og nogle romanfigurer (f.eks Ihab i Moby Dick).

Aktualisering kan være en udfordring - men med en himmel over. Det er en belastning at møde sig selv, men det giver også en mulighed, som kan bringe livet videre mod mere helhed, virkeliggørelse og tilgængelighed for ressourcer.

Udfordrende perioder i meditation kan i øjeblikket føles ubehageligt. Men belønningen er stor, hvis de kan hjælpe dig med at vælge anderledes i hverdagen, hvor smerten er reel, og nederlag virkeligt. Kun få mennesker har den gave at være forfattere. Men vi har alle en historie at fortælle, en sammenhæng at se, livsbegivenheder at forstå. Aktualisering i meditation kan bringe os tættere på den historie.

 

Tip a friend about the event

The course is arranged by Acem Danmark

| More

Instructors

Ole Gjems-Onstad

Deputy leader of Acem International, Dr Juris, Professor of Fiscal Law, Norwegian School of Management