Acem Meditation International

Mini-Weekend Retreat

Course type: Weekend Retreats

A weekend retreat provides an opportunity for training long meditations at the three-hour level (on your own room), guidance groups led by experienced instructors, talks and discussions on the psychology of meditation.

Weekend Retreats

Finished

Course facts

Price
Visit local site for price in local currency
Course starts
Friday 23 May 2014, 6:30 pm
Course ends
Saturday 24 May 2014, 10:00 pm
Location
Kochsvej 26, Frederiksberg

Vi gentager successen med Mini-Weekend Retreat.

På mini-retræte får du mulighed for at meditere op til 3 timer sammenhængende. Det at meditere 3 timer åbner nye muligheder i forhold til de almindelige langmeditationer på 1½ time. Det giver god afspænding og rekreation, men også muligheder for at udvikle din evne til nærvær og tilstedeværelse.  Mini-retræte er vores enkleste tilbud med 3-timers meditationer og foregår i vores egne lokaler på Kochsvej 26. Du bruger fredag aften og hele lørdag og skal altså ikke sætte en hel weekend af. Vi starter fredag aften med en almindelig langmeditation og fortsætter lørdag med to lange meditationer. Der er vejledning efter hver meditation.  Programmet vil desuden give mulighed for yoga, en fælles gåtur og et seminar om meditationstemaer. Vi serverer enkle vegetariske måltider efter hver meditation/vejledning.

Vi vil bruge flere rum i huset til meditationerne. Der vil således være mulighed for forskellige stole/sofaer at side i. Der kan være mulighed for at meditere alene, hvis der er særlige behov. Medbring løst, behageligt tøj til meditation og yoga.

Du skal overnatte hjemme mellem fredag og lørdag. Vi går hjem fredag ca. kl. 22.00 og mødes igen lørdag morgen kl. 10.00.

Du skal have lært Acem-meditation for at deltage på retræten.

 

Tip a friend about the event

The course is arranged by Acem Danmark

| More