Acem Meditation International

Yogabogen

Acems nye yogabog. Start træt og slut oplagt.
Bogen er på 168 sider
Bogen er på norsk
Pris: kr. 200,- (excl. 60,- for porto og ekspedition)

Yogabogen

Yoga hjælper mod stress, forbedrer helbredet og giver varieret fysisk træning.

Yoga er en disciplin i sig selv, men samtidig en meget god understøttelse af de meditative processer i Acem meditation. Yoga er godt for kroppen og sundt for alle.
Yogabogen – bevægelse og pust er navnet på Acems egen yogabog, som netop er udkommet.
Giv den til dig selv.
Giv den til venner og familie, som værtindegave eller andet.
Yogabogen er illustreret med mere end 140 billeder og viser trin for trin, hvordan du kan udføre mere end 60 øvelser. Der lægges vægt på hvordan bevægelserne udføres i forhold til vejrtrækningen. I tillæg lærer du indledende åndedrætsøvelser og enkle meditationsformer. Bag i bogen finder du øvelsesprogrammer for begyndere, øvede og videregående. Indholdet er fra Acem Norsk Yoga-skole som har undervist siden 1968 og bygger på erfaring med titusinder af mennesker fra forskellige kulturer.
Bogen er skrevet af Are Holen og Torbjørn Hobbel. Begge har lang erfaring med yoga og meditation. Are Holen er psykiater og stressforsker ved det medicinsk fakultet, NTNU. Torbjørn Hobbel er meditationslærer i Acem med særligt ansvar for undervisning i bl.a. Indien. Han er uddannet cand. philol., med fagene norsk, historie og religionshistorie.

Gå til pris og bestillingside

| More